• slidebg

    Nettsider og design

    Vi skreddersyr responsive løsninger tilpasset nettbrett og mobil. Våre kostnadseffektive løsninger benytter Wordpress, verdens ledende CMS.
    Responsive nettsider

Nettsider og design

Nettløsninger

Gode nettsider er god business. Vår forståelse av mennesker og analyse av ditt behov, omformes til brukervennlige nettsider som legger grunnlaget for riktig kommunikasjon og økt verdiskaping.

Design og brukervennlighet

Fokus på brukervennlige nettsider må aldri undervurderes og kan være helt avgjørende for om en kunde surfer videre eller forblir på din nettside. Brukervennlighet er mye mer enn bare et pent design. Sidene må være enkelt og intuitivt, ha et klart budskap og  strukturert innhold. Vi har kompetanse som skal til for å oppnå dette resultatet.

Herunder kommer også krav om universell utforming som har som mål å gjøre nettsidene tilgjengelig for alle.

SEO og Trafikkanalyse

Alle nettsider får en grunnleggende optimalisering for søkemotorer. Vi sier grunnleggende fordi SEO er mye mer enn bare å optimalisere HTML kode. Fullverdig SEO er noe vi tilbyr sammen med våre samarbeidspartnere.

Alle nettløsninger får også Google Analytics slik at man kan se hva som driver trafikk til nettsiden og hvilke sider som er mest brukt. Dette er verdifull informasjon når man skal optimalisere sidene for bedre rangering i søkemotorer og ikke minst for å forbedre informasjon mot brukerne.

Publiseringssystem (CMS)

Vi leverer primært våre løsninger på publiseringssystemet WordPress. WordPress har blitt ett av verdens ledende publiseringsverktøy og har ingen lisenskostnader. Platformen er svært brukervennlig og støtter flere språk. De har også hyppige sikkerhetsoppdateringer og kommer jevnlig med nye oppdateringer for publisering.

For større og mer avanserte prosjekter benytter vi Yii 2 som er et MVC rammeverk på linje med Laravel, Symfony 2 og Codeigniter.

Webhotell

Vi benytter en av Norges beste leverandører av webhotell, PRO ISP. De har en usedvanlig rask og god kundebehandlig og stabile servere. Gjennom kontrollpanelet kan de som vet hva de gjør, selv administrere e-post kontoer, FTP, databaser og andre tjenester. For nettløsninger som krever litt mer kapasitet, tilbyr PRO ISP rimelige virtuelle servere.